НачалоАктуално, Кметски избориПлевнелиев удари отново Румен Радев. Нарече Нинова, Манолова и Трифонов просто едни герои

Плевнелиев удари отново Румен Радев. Нарече Нинова, Манолова и Трифонов просто едни герои

Президентът на Република България Росен Плевнелиев в периода 2012 - 2017 година поздрави ГЕРБ за успеха на местните избори.

Плевнелиев напомни за успеха на изборите на ГЕРБ с изключение на президентските, в които спечели Румен Радев.

Той напомни, че доверието лесно се дава, но и лесно се губи. Според него сега то ще се дава обаче много трудно на ГЕРБ и още по- лесно ще се губи.

"Ден и час, работете с лице към хората, с качество на добри стопани, а те ще ви отвърнат с доверие", заяви Плевнелиев на избраните за кметове на местните избори.

"Не винаги съм дипломатичен и считам това за позитивно качество - минаха тежки избори, резултатите са ясни, фактите са ясни. Много бяха тези, които на тези избори говориха за огромни манипулации и това бяха точно тези, които не казаха нито една дума, когато беше извършена Костинбродксата афера", заяви Плевнелиев и добави: "И президентът Румен Радев, Корнелия Нинова, Мая Манолова, Слави Трифонов мълчат и не са казали една дума за своята оценка какво се случи в Костнброд, а имат наглостта да говорят за честни избори".

"На тези избори се говореше много за борба с корупцията, но нито един не даде едно работещо решение. Президентът от три години груби НС ежедневно, но и до днес не е излязъл с едно решение", добави той.

"Ако си спомняте премиерът на служебния кабинет на Радев се оплака, че над него е упражняван непрекъснат натиск от страна на президентството", припомни Плевнелиев.

"Аз съм дясномислещ и ще се обърна към градската десница. Вярвам в съзиданието, но трудно мога да изразя дълбокото си притеснение и унижението, което изпитах от това ръководството на ДБ да влезе в коалиция с Мая Манолова на балотажа, възмути се Плевнелиев.

Искам да кажа в прав текст - толкова пъти искам оставки в десницата, но сега си мисля, че те направо трябва да си изберат Мая Манолова за шеф и да вървят напред, за да се знае кой кой е. А проевропейските, пропазарните и продемократичните избиратели да се замислят днес кой кой е в българската политика и да застанем на истински здрави фундаменти", посочи Плевнелиев.

"ПП ГЕРБ създаде здрав фундамент на всички възможни нива. Пазете го! Единството е над всичко. Останете заедно, защото имаме мисия и цел", заяви Росен Плевнелиев.

Той коментира загубата в Благоевград и напомни, че го боли, защото е от там. По думите му, не клипът с бившия кмет е причина за загубата,а това, че последните 4 години не е имало и една инвестиция там. "Благоевград и Видин са в дъното за класацията в Европа по доходност", каза той и поясни, че истинската борба с корупцията минава с усилия на всички нива, за да се модернизира държавата.

"Пазете постигнатото. Модернизирайте, градете и не разваляйте. Чака ни най - тежката битка през 2021 година. Тя ще бъде прожектирана от всичките герои - Румен Радев, Корнелия Нинова, Слави Трифонов. Ще ни се покаже, че тогава ще имаме една генералска битка, а не битка на ценностите. Успех!", заявърши президентът Росен Плевнелиев.

Facebook коментари
Коментари (0)
Вход
Или

Моля проверете вашият имейл за да активирате профила.

Любими
Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

  • Нормално функциониране на сайтовете
    Не е зададено

    Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

    Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

    Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

  • За изпълнение на нашите услуги
    Не е зададено

    Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

    Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

  • За измерване
    Не е зададено

    Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

    Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

  • За подбор, доставка и отчитане на реклами
    Не е зададено

    Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

    Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

  • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
    Не е зададено

    Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

    Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

  • За персонализация и профилиране
    Не е зададено

    Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

    Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

  • По възложение и за проекти на трети страни
    Не е зададено

    При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

    Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

    За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

    За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

  • За Директен маркетинг
    Не е зададено

    За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.