НачалоАктуално, Кметски избориЕто по колко кандидати се борят за кметското място в областните градове

Ето по колко кандидати се борят за кметското място в областните градове

В Благоевград кандидатите за кмет на Благоевград са 12. В Общинската избирателна комисия са регистрирани 463 кандидати за 41 общински съветници, издигнати от 28 партии и коалиции и един независим кандидат.

Кандидатите за кмет на Бургас са 10, а 494 кандидати за общински съветници, като регистрираните листи за общински съветници са 22 на партии и коалиции и трима независими кандидати.

Във Варна се борят за кметското място 11 кандидата. 27 партии и коалиции и два инициативни комитета са регистрирани листи с кандидати. .

Шестима са кандидатите за кмет на Велико Търново. 263 са кандидатите за общински съветници, издигнати от 17 партии и коалиции.

Кандидатите за кмет на община Видин са десет. В Общинската избирателна комисия във Видин са регистрирани 37 кандидати за кметове в 12-те населени места от общината. Общо 190 са кандидатите за общински съветници във Видин, които ще се борят за 33 места в Общинския съвет. Те са издигнати от 14 партии и коалиции

Петима са регистрираните кандидати за кмет на община Враца, а са регистрирани 253-ма кандидати за общински съветници, издигнати от 12 партии, коалиции и два инициативни комитети.

В  Габрово има шестима канидати за кмет на града. В ОИК са регистрирани 14 партии и коалиции, почти 200 са кандидатите за общински съветници в 33-членния Общински съвет.

Девет души се борят за кметското място в община Добрич.  15 партии и коалиции са регистрирани  в листите за общински съветници.

Кандидатите за кмет на Кърджали са осем, а 9 партии и коалиции участват с листи с кандидати за общо 41 общински съветници.

Кюстендил има регистрирани четирима кандидати за кмет. 14 партии и коалиции и един независим кандидат учасват в надпреварата за общински съветници.

Кандидатите за кмет на община Ловеч са девет и 12 партии, три коалиции и един независим кандидат се борят за местата в Общинския съвет.

За управлението на Монтана се състезават шестима кандидати.  Над 500 са регистрираните кандидати за общински съветници.

За кмет на община Пазарджик са регистрирани седем кандидати и 20 партии и коалиции участват с кандидати за общински съветници.

Същите са цифрите и за Перник за кмет и за общинска листа.

Кандидатите за кмет на Плевен са десет. За участие в изборите в Общинската избирателна комисия в Плевен са регистрирани 22 партии и коалиции.

Четиринайсет са жеалещите да станат кмет на Пловдив. В ОИК са регистрирани 29 партии и коалиции, 24 от които са подали листи за общински съветници, като пълни - с 51 кандидати имат само шест. В Пловдив се избират и кметове на шест района.

В Разград гласоподавателите ще избират между шестима са регистрираните кандидати за кмет. 8 партии, две коалиции и две местни коалиции имат листи за общински съветници.

За управлението на Русе се състезават 11 кандидати.  394 са кандидатите за общински съветници, разпределени в 20 листи - партии, коалиции и един инициативен комитет.

Четирима са кандидатите за кмет на Силистра при 290 кандидати за общински съветници  от 13 партии и коалиции, както и 19 кандидати за кметове на кметства.

Дванайсет души са кандидатите за кмет на Сливен, а 351 са кандидатите за общински съветници от 23 партии и коалиции.

Смолян има 7 кандидати за кмет, 10 партии и коалиции и 6 независими кандидати се борят за местата в общинския съвет.

Девет са кандидатите за кмет на Стара Загора.В Общинската избирателна комисия за участие в изборите за общински съветници в 51-местния Общински съвет са регистрирани 16 партии и коалиции.

най-много са кандидатите за кмет на столицата - двайсет. В ОИК - Столична са реистрирани за участие в изборите за 61-местния Общински съвет 31 партии и коалиции и трима независими кандидати.

Кандидатите за кмет на 24-те района на София са общо 346 души.

За кметския пост в Търговище ще се състезават четирима кандидати. Регистрирани са 63-ма кандидати за кметове на кметства. Кандидатите за общински съветници са 184, издигнати от 13 партии и коалиции, един от тях е издигнат от Инициативен комитет.

В Хасково 10 са кандидатите за кмет на общината, 349 са кандидатите за общински съветници, издигнати от 20 партии и коалиции.

Кандидатите за кмет на община Шумен са 13. В Общинската избирателна комисия са регистрирани 20 партии и коалиции с листи за общински съветници.

Кандидатите за кмет на Ямбол са девет. Регистрирани са 16 партии, две коалиции от партии, една местна коалиция от партии и два инициативни комитета. Кандидатите за общински съветници са общо 258, които ще се борят за 37 места в Общинския съвет.

Кандидати за кметове на областните градове на местните избори през 2019 г. с един и повече завършени мандата.

В 25 от 27-те областни града настоящите кметове се кандидатират за нов мандат през 2019 г.

Facebook коментари
Коментари (0)
Вход
Или

Моля проверете вашият имейл за да активирате профила.

Любими
Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

  • Нормално функциониране на сайтовете
    Не е зададено

    Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

    Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

    Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

  • За изпълнение на нашите услуги
    Не е зададено

    Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

    Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

  • За измерване
    Не е зададено

    Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

    Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

  • За подбор, доставка и отчитане на реклами
    Не е зададено

    Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

    Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

  • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
    Не е зададено

    Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

    Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

  • За персонализация и профилиране
    Не е зададено

    Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

    Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

  • По възложение и за проекти на трети страни
    Не е зададено

    При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

    Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

    За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

    За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

  • За Директен маркетинг
    Не е зададено

    За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.