НачалоКметски избориШефката на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова в Пазарджик: С кмет от ГЕРБ градът ще има по-добро бъдеще

Шефката на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова в Пазарджик: С кмет от ГЕРБ градът ще има по-добро бъдеще

На голям концерт в ДКТ “Константин Величков“ в Пазарджик бе представен кандидатът за кмет от ГЕРБ инж. Иван Панайотов, кандидатите за общински съветници и кандидатите за кметове на населени места в общината. Специален гост бе председателят на ПГ на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова.

„ПП ГЕРБ се изгради преди повече от 10 години като алтернатива на всички останали партии. Искахме да бъдем партия, която функционира в интерес на хората и във времето го постигаме. Градихме България, имахме воля да я променяме и това се вижда. Вярвам, че затова хората ни даваха доверието си през всичките тези години. Нашата сила е, че сме близо до хората, чуваме техния глас и носим отговорност. Тази отговорност ни дава право да искаме вашето доверие, да търсим справедливост. Затова справедливо е в Пазарджик най-голямата политическа партия да има свой кандидат за кмет и се надяваме да получи вашата подкрепа, защото той ще донесе промяната“, заяви пред пълната зала д-р Дариткова. По думите й най-важното за един успешен кмет е да е почтен човек. „Инж. Панахотов е натрупал доверие и авторитет и смятам, че има всички качества за да управлява успешно Пазарджик и общината“, каза председателят на ПГ на ГЕРБ. Тя отбеляза, че ГЕРБ иска да спечели властта, за да работи в интерес на хората и да промени Пазарджик.

„Тази промяна можете да я донесете вие с вашия избор и с отговорното си поведение на 27 октомври. Новото бъдеще на Пазарджик ще бъде донесено с номер 43 в интегралната бюлетина“, каза още Даниела Дариткова.

„Г-н Панайотов е отговориен и почтен човек - професионалист. Поемайки управлението на община Пазарджик, той ще изведе общината на челно място в страната“, посочи зам.-министърът на земеделието, храните и горите д-р Лозана Василева

„Изборите на 27 октомври са много важни! Пазарджик и жителите на селата трябва силно да кажат „НЕ“ на всеки един опит да бъдат манипулирани избиратели, да продължи сегашната практика на корупция и безхаберие. А това може да стане единствено с победа на ГЕРБ в Община Пазарджик и формиране на силно мнозинство от общински съветници. Искам да поздравя нашите приятели от СДС за подкрепата през този месец на тежка кампания. Убеден съм, че пазарджиклии ще покажат своята мъдрост и разум, че вече са претеглили всички кандидати и са избрали най-добрия, най-честния, най-почтения и най-кадърния, а това е кандидатът на ГЕРБ - Иван Панайотов“, заяви областният координатор на ПП ГЕРБ в Пазарджик и кандидат за общински съветник Найден Шопов. Той благодари за подкрепата на СДС и КТ „Подкрепа“ в този труден месец на кампания.

“В неделя правим много важен избор. Избор между застоя, в който се намираме, и промяната, която ние предлагаме. Ние предлагаме едно просто нещо - добро управление. Управление, подчинено на правилата и законите. Почтено управление, което може да носи отговорност, което има доверието на гражданите и държавата. Това е единственият начин, по който можем да превърнем града и селата в по-добро място за живееме, да задържим хората тук, да стигнем там, където ни е мастото – при най-развиващите се общини в България. Община Пазарджик може и заслужава много повече“ , заяви от сцената кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пазарджик инж. Иван Панайотов.

Листата на ГЕРБ от кандидати за общински съветници е съставена от силни, почтени и честни кандидати. Те бяха представени пред хората в залата. Официални гости на събитието бяха още народните представители от ПП ГЕРБ Пазарджик Десислава Тодорова, Десислава Костадинова и Даниела Малешкова.

Facebook коментари
Коментари (0)
Вход
Или

Моля проверете вашият имейл за да активирате профила.

Любими
Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

  • Нормално функциониране на сайтовете
    Не е зададено

    Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

    Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

    Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

  • За изпълнение на нашите услуги
    Не е зададено

    Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

    Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

  • За измерване
    Не е зададено

    Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

    Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

  • За подбор, доставка и отчитане на реклами
    Не е зададено

    Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

    Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

  • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
    Не е зададено

    Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

    Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

  • За персонализация и профилиране
    Не е зададено

    Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

    Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

  • По възложение и за проекти на трети страни
    Не е зададено

    При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

    Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

    За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

    За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

  • За Директен маркетинг
    Не е зададено

    За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.