НачалоКметски избориБорисова към жители на Стражица: Ако искате промяна в общината, гласувайте за ГЕРБ

Борисова към жители на Стражица: Ако искате промяна в общината, гласувайте за ГЕРБ

Инж. Детелина Борисова ще продължи проекта за саниране на многофамилните сгради в Стражица, а така домакинствата ще имат по-малко разходи за отопление, ще живеят в по-добри условия. Това заявиха работници и служители в една от най-големите фирми в общината. Кандидатът за кмет от ПП ГЕРБ инж. Детелина Борисова, кандидати за общински съветници от най-голямата партия и кандидати за кметове на населени места посетиха предприятието, което дава заетост на повече от 150 човека.

На срещата присъстваха и великотърновските народни представители от ГЕРБ Станислава Стоянова и Станислав Стоянов, които не скриха удовлетворението си от топлия прием и доверието, с което се ползва сред хората кандидатът за кмет на Стражица от най-голямата партия.
Вие ни оправихте улицата и затова ще гласуваме за вас, обърнаха се към Борисова стражичани, работещи в дружеството. В подкрепа на инж. Борисова се изказаха много хора от малките населени места, където тя и екипът й като кмет са работили за подобряване на инфраструктурата, за ремонт на читалища и др.

Всички вие виждате, че сегашната управа на града го обрича на застой, че няма никакви проекти, санирането е спряно, няма движение по започнатите от инж. Борисова дейности, казаха народните представители Станислава Стоянова и Станислав Стоянов. Те посочиха колко активна е инж. Борисова и като заместник-областен управител, и как със своите сериозни контакти в национален мащаб, работи активно за развитието на общината. И на Стражица, и на цялата страна са нужни такива кметове, които знаят какво искат и как могат да го постигнат, а инж. Борисова е доказала всичко това, категорични са депутатите.

„Помните как заварих Стражица, като станах кмет – много от улиците бяха на калдъръм, нямаше детски площадки, паркове. За съжаление, не ми стигна времето за много от нещата, а след мен сегашната управа не направи нищо за продължение на проектите“, каза инж. Борисова. Тя припомни, че битката за кметското място в Стражица не бе проведена по честен начин, в сегашната предизборна кампания също се използват непочтени методи. „Манипулациите и лъжите от страна на опонентите ми обаче няма да ме спрат“, категорична е кандидат-кметът Борисова.

„Често сегашният кмет казва, че няма пари и затова не се работи. Аз как успявах да намеря финансиране? За това обаче трябва активност и най-вече да милееш за общината си“, каза още Борисова. „Знаете, че вратата ми винаги е била отворена проблемите на всеки гражданин. Ако искате да има промяна на настоящото положение, изберете номер 43 в бюлетината“, призова инж. Борисова.
Хората в Стражица искат инж. Детелина Борисова за кмет, категорични са народните представители от ГЕРБ – В. Търново след поредната си среща с жители на общината.

Facebook коментари
Коментари (0)
Вход
Или

Моля проверете вашият имейл за да активирате профила.

Любими
Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

  • Нормално функциониране на сайтовете
    Не е зададено

    Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

    Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

    Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

  • За изпълнение на нашите услуги
    Не е зададено

    Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

    Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

  • За измерване
    Не е зададено

    Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

    Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

  • За подбор, доставка и отчитане на реклами
    Не е зададено

    Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

    Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

  • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
    Не е зададено

    Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

    Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

  • За персонализация и профилиране
    Не е зададено

    Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

    Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

  • По възложение и за проекти на трети страни
    Не е зададено

    При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

    Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

    За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

    За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

  • За Директен маркетинг
    Не е зададено

    За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.