НачалоКметски избориВолен Сидеров: ВАС каза, че съм прав за БНТ, ще продължа да си търся правата

Волен Сидеров: ВАС каза, че съм прав за БНТ, ще продължа да си търся правата

"Социологията решава кой да бъде поканен, това нарушава правата на останалите кандидати. Аз например имам утре едно отменено участие. Аз не мога да дискутирам с Фандъкова, с Манолова."

Това заяви в предаването "Плюс-минус" на Нова тв лидерът на "Атака" и кандидат за кмет на София Волен Сидеров.

Той обясни, че подкрепата му за настоящия кмет на столицата било закачка.

"Ние сме против гей парадите, но тя ги подкрепя. Фандъкова безспорно има опит вече, има своя апарат, хора, с които работи, бих подкрепил човек, кой би казал, че е сбъркал, не чух такъв самоанализ от нея", обясни Сидеров.

Той продължи да се оплаква, че не му дават достъп до дебати с другите кандидати - искал да дискутира с Мая Манолова темата за смяната на модела.

"Само че смяна на модела може да стане както аз го казвам тук - край на поръчките за стотици милиони за чистотата. Това е направено в доста столици в света, там е отменено всичко да се дава на концесии се смени, не води до добри резултати. В момента имаме 260 млн. за почистване на София, дали е чиста, това могат да кажат хората дали е така.

Аз съм алтернатива на модела и на национално ниво, поддръжката на това, което направихме през 2017 г. с ОП, тази коалиция в момента не съществува, става все по-трудно това, защото ние виждаме много сериозни проблеми, имаме ситуация Близък Изток, Сирия и Турция, докакво ще доведе това? Еродган каза, че ще прави каквото си иска, какво ще направим ние?", заяви още лидерът на "Атака".

Той обясни още, че 1,7 млрд. лв. е бюджетът на София, от тях над 700 млн. отиват в частни фирми. По думите му тези парит трябва да се върнат, неговата партия иска промяна цените на водата и парното, искат да се спре концесията на ВиК.

"Може държавата да управлява по-добре. Точно затова моят призив към софиянци е мнозинството, което ще изберат, ще върне парите на гражданите.  При Манолова синдромът е "стани да седна". Поръчките в общината ще бъдат прозрачни, и ще  бъде търсена отговорност, сега не може да бъде търсена отговорност", каза още Сидеров.

Той коменитра и решението на съда след скандала в предаването "Референдум" на БНТ:

"ВАС каза, че съм прав за БНТ, от там нататък кой  какво мнение има, няма значение. Ще продължа да си търся правата, няма сила, която да ме ограничи, не могат да ми ограничават правото на глас, на свобода", заяви Сидеров.

На въпрос дали е бил сериозен, като е предизвикал Ангел Джамбазки на физически двубой, Сидеров обясни: " Какво се случи - в продължение на година време той пишеше доноси срещу мен в Консервативния алианс, това беше в периода, в който ние сме коалиционни партньори. Две години го чакам да се извини. Когато между мъже има проблем или се извиняваш, или има дуел."

Facebook коментари
Коментари (0)
Вход
Или

Моля проверете вашият имейл за да активирате профила.

Любими
Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

  • Нормално функциониране на сайтовете
    Не е зададено

    Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

    Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

    Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

  • За изпълнение на нашите услуги
    Не е зададено

    Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

    Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

  • За измерване
    Не е зададено

    Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

    Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

  • За подбор, доставка и отчитане на реклами
    Не е зададено

    Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

    Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

  • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
    Не е зададено

    Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

    Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

  • За персонализация и профилиране
    Не е зададено

    Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

    Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

  • По възложение и за проекти на трети страни
    Не е зададено

    При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

    Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

    За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

    За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

  • За Директен маркетинг
    Не е зададено

    За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.