НачалоАктуалноБорисов в Шумен: Като погледнете листата – едно време беше роднина, милиционер. Сега е доктор, доктор, полицай, учител

Борисов в Шумен: Като погледнете листата – едно време беше роднина, милиционер. Сега е доктор, доктор, полицай, учител

  • 21:08
  • 0
  • 2213

Премиерът Бойко Борисов се срещна със структурите на ГЕРБ от Североизточна България.

Това стана в Шумен, където преди това той посети филиала на Медицинския университет във Варна и старческия дом. В зала "Арена Шумен" бяха представени кандидат-кметовете на ГЕРБ от Шумен, Търговище, Разград, Добрич и Силистра, както и претендентите за управленци на общини.

"Трябва да ходим от къща на къща, така че нашият премиер да бъде горд, че ни има", призова от трибуната областният управител на Разград Гюнай Хюсмен.

"Борете се за подкрепата на гражданите не само преди избори, а и в първия ден след това. Може да имаш бюджет, екип, съветници. Но без подкрепата на хората не можеш да правиш нищо", призова вицепремиерът Томислав Дончев.

"Когато избираме второто ниво на изпълнителната власт, а това са кметовете, много важно е да гласуваме за хора, които ясно са се обозаничили. В смесените райони ще видите хора, които Борисов нарича кукувици, защото не знаят в чие гнездо да снесат своето яйце. Целенасочената политика за Свероизточна България не е спряла още от първия ден", каза финансовият министър Владислав Горанов.

"Като погледнете листата - едно време беше роднина, милиционер. Сега е доктор, доктор, полицай, учител. За моя радост това, което гледам, са добри хора и добри управленци. Много се радвам, че изпълнителната комисия работи така, както трябва. В София, Пловдив, Варна ДПС нямат представители. Тук основната битка ще бъде между нас и ДПС. БСП ще се ориентират по-късно. Имаме един месец да се караме, да агитираме - до изборите. Минават те и трябва да работим. Може да ме изпитате и ще ви кажа във всеки един град какво е направено. Защото единството може да е само в сърцата и главите на хората. Българските мюсюлмани са наши братя", каза в словото си Бойко Борисов.

Той се обърна към ДПС кое им дава основание да говорят за страх. "Ние имаме прекрасен етнически мир. Затова този месец позволявам да се разправяте както намеррите за добре - с демократични, законови средства. После започваме работа. Помните ли какви бяха градовете? А сега какви ги направихме. Плашеха с нас - като дойде Борисов, като дойде ГЕРБ ще ви изсели и ще бутне джамиите. Ние направихме точно обратното. За да бъдат всички добре. Нещо повече - турската държава плащаше на нашите проповедници на българските мюсюлмани. Нашето правителство, нашата партия взе решение - и в момента и християнските, и мюсюлманските духовници са на заплата от българската държава. Ние сме гарант на етническия мир", поясни Борисов.

Той уточни, че е важна победата не заради кметския стол, а за да се прави добро. "Смисълът е да покажем какво сме направили, какво правим и в следващите години какво ще направим. Партията си я гледам като мое дете. Преболедувайте, мобилизирайте се, има смисъл от нас, само за да правим добрини. Ние не се борим да ставаме на 100 г. и да причиняваме няколко национални катастрофи. Защото това са БСП. Причинители са на национални катастрофи", каза Борисов.

Той уточни, че властта не подкрепя никаква война. "Каквато и да е целта, добра война няма, такава е само в песните", заяви премиерът.

Facebook коментари
Коментари (0)
Вход
Или

Моля проверете вашият имейл за да активирате профила.

Любими
Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

  • Нормално функциониране на сайтовете
    Не е зададено

    Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

    Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

    Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

  • За изпълнение на нашите услуги
    Не е зададено

    Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

    Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

  • За измерване
    Не е зададено

    Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

    Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

  • За подбор, доставка и отчитане на реклами
    Не е зададено

    Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

    Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

  • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
    Не е зададено

    Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

    Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

  • За персонализация и профилиране
    Не е зададено

    Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

    Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

  • По възложение и за проекти на трети страни
    Не е зададено

    При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

    Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

    За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

    За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

  • За Директен маркетинг
    Не е зададено

    За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.