НачалоРегионални новиниКандидатът за кмет на ГЕРБ за Разлог: Заедно можем да изпълним още много мечти на града

Кандидатът за кмет на ГЕРБ за Разлог: Заедно можем да изпълним още много мечти на града

Кандидатът на ПП ГЕРБ за трети кметски мандат в Разлог Красимир Герчев, кандидатите за общински съветници и кметовете за населените места на ПП ГЕРБ и ВМРО откриха предизборната си кампания с водосвет в храма „Свето Благовещение".

Преди това пред паметника на Васил Левски кандидатите положиха цветя в знак на признателност към загиналите за свободата на община Разлог.

„Тръгвам към изборите с надеждата, че заедно можем да изпълним още много мечти за община Разлог. Радостно е, че жителите на общината се гордеят с града си, със селата си, с училищата си, с улиците, с парковете, със спортните и детски площадки, с модернизираните жилищни кооперации, с всичко, което постигнахме заедно с много труд и любов. Горд съм, че поставихме Разлог сред най-добрите общини в България”, сподели Красимир Герчев.

В листата с кандидати за общински съветници ПП ГЕРБ и ВМРО има сериозно присъствие на млади хора и на представители на гражданската квота. Сред тях е Атанасия Спасова, експерт в Горско стопанство Разлог, Соня Крънчева, учител, Николай Сливков и Мария Крънчева. В листата достойно място заемат д-р Георги Русков – дългогодишен лекар в село Баня, Марио Терзиев – инженер –лесовъд, Даниела Клечова, Таня Механджиева от Горно Драглище, Христо Огнянов от Долно Драглище, а също така и Гергана Костова, Кирил Калоянов, Радослава Иванова, Даниела Германска, Фиданка Цирова, Красимир Панков, Александър Страхилов, Николай Колчев, Петър Попов, водени от председателя на ГЕРБ в Разлог - д-р Мария Копанарова. Специално е присъствието на коалиционните партньори на ГЕРБ за местните избори – ВМРО, представени от Георги Крънчев.

Седем са кандидатурите за кметове: Лиляна Боянова, кандидат за кмет на село Долно Драглище – за 5-и мандат; Росица Чатлабашева, кандидат за кмет на село Бачево –за 2-и мандат; Илиян Джунев, кандидат за кмет на село Добърско – за 2-и мандат; Сашо Мицин, кандидат за кмет на с. Елешница – за 3-и мандат; Величка Алуминова, за кмет на Годлево – 2-и мандат; Стефка Пукнева – кандидат за кмет на село Горно Драглище и Магда Първанова –кандидат за кмет на село Баня.

„Работа – с грижа за всеки“ е мотото, което определя същността на Програмата за управление на община Разлог на Красимир Герчев за 2019 – 2023 година. Програмата има основна цел да продължава да се създава благоприятна среда за инвестиции и откриване на нови работни места, целенасочено и ефективно да се използват общинските, природни и човешки ресурси, както и да продължават да се внедряват системи за енергийна ефективност.

Мащабна реклама на община Разлог като целогодишна туристическа дестинация – е в основните намерения на екипа на Красимир Герчев. „В предидходните години постигнахме заедно много, но винаги има още какво да се направи. Познаваме проблемите и заедно можем поетапно да ги преодоляваме, защото, ако искаме хората да остават по родните си места, трябва да работим здраво: община, общински съвет, администрация, бизнес, училища, добра инвестиционна среда. Зад успехите на община Разлог стои огромният труд на хората, на екипа от общинска администрация. Доволен

съм, че няма област, в която да сме разработили проект и да не сме го спечелили, а тези средства са стигнали до всеки човек”, каза още Красимир Герчев

Facebook коментари
Коментари (0)
Вход
Или

Моля проверете вашият имейл за да активирате профила.

Любими
Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

  • Нормално функциониране на сайтовете
    Не е зададено

    Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

    Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

    Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

  • За изпълнение на нашите услуги
    Не е зададено

    Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

    Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

  • За измерване
    Не е зададено

    Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

    Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

  • За подбор, доставка и отчитане на реклами
    Не е зададено

    Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

    Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

  • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
    Не е зададено

    Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

    Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

  • За персонализация и профилиране
    Не е зададено

    Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

    Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

  • По възложение и за проекти на трети страни
    Не е зададено

    При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

    Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

    За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

    За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

  • За Директен маркетинг
    Не е зададено

    За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.