НачалоАктуално, Регионални новиниВалери Симеонов: Ще излезем от властта, ако присъствието ни е безнадеждно

Валери Симеонов: Ще излезем от властта, ако присъствието ни е безнадеждно

"Има Обединени патриоти. От самото създаване тази група се е наричала така, независимо, че изключихме Атака". Това заяви в предаването "Още от деня" по БНТ лидерът на НФСБ Валери Симеонов.  На напомнянето на водещата, че Волен Сидеров иска разпускане на групата Симеонов припомни, че всеки вторник има заседание на групата, Сидеров не е присъствал и е бил отстранен при легитивно проведено заседание.

"Няма завист между нас, той говори кой кого е издигнал във властта. Няма да влизам в задочен спор с него" отсече Симеонов, като уточни, че няма скандал и никога между него и лидерът на Атака не е имало страсти. "Когато трима души не идват на работа, когато от 100 дни идват само три са отстранени. От 8174 гласувания за една година, Сидеров е гласувал едва 300 пъти", каза лидерът на НФСБ.

"На доста места сме заедно с ВМРО, нашите структури решават с кого да се коалират. С общи листи и кандидати се явяваме в Пловдив, Враца и в Русе, както и много в малки общини. В София още не съм категоричен, но колегите искат сами да участват, ние предложихме да направим коалиция, но те не пожелаха. НФСБ ще излъчи кандидат за София, направихме коалиция с партии от десния сектор, регистрацията ни е НФСБ- ДСБ-Либерали", каза Симеонов. Той отказа да съобщи кой е кандидатът за кмет и обеща да го направи на 24 септември, когато е крайния срок.

"С кандидатирането си на изборите, Мая Манолова бетонира Фандъкова за следващия мандат. При евентуален балотаж ще подкрепим определено нашия партньор, ако нашият кандидат не е успешен," отсече Симеонов. На въпрос дали изборите могат да разклатят коалицията, Симеонов предупреди, че не може да гарантира коалицията да продължи ако има манипулации в Пловдив, където кандидат е Славчо Атанасов. "През 2015 г. Славчо Атанасов водеше до 17.30 ч., тогава оттеглиха полицейското присъствие в циганските махали и това доведе до обръщане на резултата с 1300 души", припомни лидерът на НФСБ.

На въпрос дали това означава предсрочни избори той припомни, че това няма нищо общо с управлението на страната. "Енергетиката остава все така разядена от корупционни сделки, непрозрачни поръчки, борсови сделки, които са предварително предопределени както с доставката на ТЕЦ "Марица Изток" 2 с варовик.  Какво да кажем за туризма - мутризацията на туризма стигна се дотам  престъпните групировки да владеят сектора. Подадох сигнали и за Ангелкова и ползвателите на плажа", възмути се лидерът ан НФСБ. "Вината е на изпълнителната власт", каза Симеонов, а на реплика, че и партията му е в същата власт той отговори, че това поставя под съмнение коалицията. "При толкова "оставчени" министри хората не смеят да вземат собствени решения. Доставката на мляко и плодове за училищата сега не се спазва, за да не се засегнат определени корпоративни интереси", мотивира се Симеонов. ДПС се опитва да направи от циганите послушен електорат, за да разрешат циганските сватби, затова искат да премахнат закона за шума", подозира лидерът на НФСБ-

"Партия ГЕРБ ще си осигури подкрепата и без нас, защото има много кандидати да им помагат. Сериозните проблеми обаче никой не иска да ги решава, защото тези, които имаха кураж ги отстраниха", каза Симеонов. Борисов нито има тази компетентност нито възможности да реагира за всичко и това води до парализа, заяви лидерът на НФСБ. "Ще излезем от властта ако видим, че присъствието ни е безнадеждно", завърши Симеонов.

Facebook коментари
Коментари (0)
Вход
Или

Моля проверете вашият имейл за да активирате профила.

Любими
Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

  • Нормално функциониране на сайтовете
    Не е зададено

    Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

    Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

    Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

  • За изпълнение на нашите услуги
    Не е зададено

    Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

    Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

  • За измерване
    Не е зададено

    Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

    Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

  • За подбор, доставка и отчитане на реклами
    Не е зададено

    Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

    Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

  • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
    Не е зададено

    Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

    Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

  • За персонализация и профилиране
    Не е зададено

    Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

    Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

  • По възложение и за проекти на трети страни
    Не е зададено

    При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

    Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

    За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

    За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

  • За Директен маркетинг
    Не е зададено

    За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.