НачалоРегионални новиниСлавчо Атанасов бесен на пловдивски вестник, пропагандирали за ГЕРБ

Славчо Атанасов бесен на пловдивски вестник, пропагандирали за ГЕРБ

Пълна манипулация нарече депутатът от НФСБ Славчо Атанасов внушенията, че кметът на Пловдив трябва да е от управляващата партия. В позиция във в. Марица, кандидатът на НФСБ и ВМРО за кмет на Пловдив обяснява какво се е случило в града през последните години.

Така, през 2011 ни се обеща „златен дъжд“. През 2015 г. ни уверяваха, че ни чака мощно развитие и няма да имаме никакви проблеми с парите от държавата. Дойде 2019 г. За да ни кажат отново, колко ще спечели Пловдив от това, ако кметът е от партията на премиера.

Истината е, че през последните 12 години Пловдив получава от държавата почти еднакви суми във всеки мандат. В мандата 2007 - 2011 година – 52 млн.лв. В мандата 2011- 2015 год. – 56 млн.лв. и в последния мандат 50 млн.лв. През този период България е имала 5 правителства, без броим служебните кабинети. От обещаните невиждани пари за големите проекти пък се оказа, че има единствено за Колодрума. Темата, защо този проект глътна толкова много средства е тема на отделен разговор с пловдивчани. Факт е, че Пловдив не получи пари за друг мащабен обект. За разлика от Варна и Бургас, например, където се изсипаха стотици милиони левове за транспортната инфраструктура, обяснява Атанасов.

Пловдив не получи държавно финансиране за изграждане на така важния за града и свързването на два района пътен възел „Модър-Царевец“. Не получи пари за изграждане на нов мост над р. Марица, нито пък за пробив на Водната палата. Община „Марица“ получи пари за реконструкцията на Голямоконарско шосе, но Община Пловдив не получи. Всичко, което се случи беше със средства от местния бюджет. Нещо повече – случи се, като се вдигнаха данъците и се изтеглиха заеми, твърди кандидат-кметът на НФСБ и ВМРО.

Припомняме и нещо друго – намеците за безвремие и застой във времето между 2008-2011 са удобни опорни точки, но не отговарят на истината. Истината се вижда – на новия, изграден по времето на кмета Славчо Атанасов бул. „България“ с дължина 7 км. и над 500 нови паркоместа, на новия и открит по това време бул. „Източен“, на новия, вдигнат по това време мост на Герджика, в Северния обходен колектор-мегаструктура, дълга 11 км. Кукленско шосе се превърна в модерен булевард. Първия в страната Завод за преработка на твърди битови отпадъци, бе открит лично от Борисов през 2009 година. Изградихме новото кметство в „Тракия“, нови 4 парка, шест нови детски градини, изградените по това време 150 детски и спортни площадки в града и новия модерен Археологически музей, обяснява още Атанасов.

Припомняме свършеното по същото това време само в един от районите на Пловдив, например - „Западен“ и инвестираното от кмета Славчо Атанасов тогава. Цитираме отчета на районния кмет от екипа му Здравко Димитров. За 2007-2008 е направен текущ ремонт на 25 броя улици, изградени са 20 нови детски площадки. През 2009 г. за първи път от 20 години е направена нова детска градина ОДЗ „Боряна“, бивша ЦДГ „Полет“ в кв. „Прослав“. За първи път са газифицирани две училища, една градина и една ясла, припомня кандидатът на НФСБ и ВМРО.

Само за една година Славчо Атанасов е отпуснал като кмет за управлявания от Здравко Димитров район 94 000 лв. за ремонт на осветление, благоустройство и улици. През 2010 ремонтите на 4 детски градини и 3 детски ясли, газифицирането на Математическата гимназия са само част от направеното. През 2011 се изгражда нов парк между Пещерско шосе и ул. „Бряст“, преасфалтира се ул. „Перущица“. Проектиране и строителство на бул. „Свобода“-до УМБАЛ ”Св. Георги”, промениха района. И това е само част от направеното в района в мандат 2007-2011, обяснява той.

И накрая да припомним още нещо - управлението на държавата е коалиционно и се състои от партия ГЕРБ и партиите на „Обединени патриоти“. Да припомним, че „Обединени патриоти“ имат вицепремиер и министри като част от това управление. В България правителствата често се сменят, но Пловдив е град на 7000 години и винаги се е развивал, подчертава Славчо Атанасов.

Facebook коментари
Коментари (0)
Вход
Или

Моля проверете вашият имейл за да активирате профила.

Любими
Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

  • Нормално функциониране на сайтовете
    Не е зададено

    Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

    Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

    Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

  • За изпълнение на нашите услуги
    Не е зададено

    Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

    Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

  • За измерване
    Не е зададено

    Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

    Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

  • За подбор, доставка и отчитане на реклами
    Не е зададено

    Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

    Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

  • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
    Не е зададено

    Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

    Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

  • За персонализация и профилиране
    Не е зададено

    Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

    Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

  • По възложение и за проекти на трети страни
    Не е зададено

    При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

    Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

    За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

    За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

  • За Директен маркетинг
    Не е зададено

    За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.