НачалоАктуалноИван Иванов, БСП: Усещането за край предизвиква тревога в управляващите

Иван Иванов, БСП: Усещането за край предизвиква тревога в управляващите

  • 10:31
  • 0
  • 1148

„Усещането за край предизвиква тревога в управляващите. Думите на Борисов, че очаква мръсна кампания описват неговите действия." Това каза народният представител от ПГ на „БСП за България” Иван Иванов по БСТВ. „Това, което се случва в последните дни, е изключително брутално спрямо всички негови опоненти, независимо от какъв цвят", коментира Иванов. Той беше на мнение, че Борисов се опитва да сплаши отрано своите опоненти и изрази очакване подобни неща да се случат и в други градове в страната, където се очаква ГЕРБ да загуби. „Посягането на свободата на словото означава, че не биха се посвенили да посегнат на каквото й да било в тази държава. Във вътрешната комисия в парламента това ще бъде сериозна тема на разговор, представителите на левицата ще искаме бъде извикан министърът”, обясни социалистът.

Относно предстоящите местни избори, социалистът увери, че БСП се готви сериозно за тях. „Този олигархичен модел, превърнал местната власт във феодални владения, отврати хората. Властта, която получиха ГЕРБ на предните местни избори, беше изконсумирана по най-отвратителният начин”, каза Иванов. Той обясни, че очаква сериозен протестен вот срещу такива управници.

„Разбирането за политика на Борисов е плямпане, защото реалната политика се прави в момента от опозицията. Законите, които ние предлагаме, са продиктувани от нуждите на хората и това изразяване на волята на гражданите очевидно за него е плямпане”, коментира социалистът. Той заяви, че това е обида за българския народ, но вероятно ще чуем подобни грубости от него и в следващите дни. „Борисов е изнервен вследствие на това, което ще се случи в София –той ще загуби бастиона си. Емблемата на Фандъкова е ремонт на ремонтите. Столичани виждат добре какво се случва и ще има промяна”, категоричен бе Иванов.

„Трябва да се подходи сериозно премиерът да не може да харчи безконтролно парите на гражданите и да се раздават на калпак. Борисов не спазва Конституцията да се отчита в НС, а парламентът продължава да действа като негов гумен печат”, заяви народният представител. Той коментира, че първата работа на управляващите е била да захлупят парламентарния контрол, за да се сложи похлупак на всичко, което излиза наяве и по този начин да се заглуши опозицията.

„Най-важната задача на НС е да се приеме бюджет за 2020 г., където трябва да се вкарат много важни политики за развитието на държавата. БСП показа, че може да създава алтернативни политики и миналогодишният бюджет го доказва. Всичко, което ние предложихме, но не беше прието, впоследствие беше финансирано еднолично от Борисов с държавни пари”, завърши Иван Иванов.

Facebook коментари
Коментари (0)
Вход
Или

Моля проверете вашият имейл за да активирате профила.

Любими
Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

  • Нормално функциониране на сайтовете
    Не е зададено

    Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

    Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

    Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

  • За изпълнение на нашите услуги
    Не е зададено

    Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

    Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

  • За измерване
    Не е зададено

    Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

    Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

  • За подбор, доставка и отчитане на реклами
    Не е зададено

    Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

    Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

  • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
    Не е зададено

    Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

    Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

  • За персонализация и профилиране
    Не е зададено

    Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

    Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

  • По възложение и за проекти на трети страни
    Не е зададено

    При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

    Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

    За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

    За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

  • За Директен маркетинг
    Не е зададено

    За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.