НачалоКметски избориГЕРБ-Монтана анализира резултатите от евровота на пресконференция

ГЕРБ-Монтана анализира резултатите от евровота на пресконференция

Структурата на ГЕРБ - Монтана проведе пресконференция, на която присъстваха областният координатор и народен представител Дилян Димитров, депутатът Ирена Димова, областният управител Росен Белчев и зам. областният управител Нина Петкова.

На срещата с медиите бяха обсъдени актуални теми касаещи пътната инфраструктура и кратък анализ на резултатите от Евроизбори 2019г.
Дилян Димитров, заяви следното: „Ще кажа няколко думи за ремонтните дейности на инфраструктурата на основни пътища и улици, които стартират в град Монтана и област Монтана. Очаква се до края на седмицата да стартира процедурата за отсечката Видин – Монтана. Това трасе ще бъде магистрала, а не скоростен път разделена на три участъка с индикативна стойност около 460 милиона лева, очаква се до края на седмицата да стартира процедурата за избор на изпълнител за трите лота ако всички процедури минат нормално и няма обжалвания реално може да се започне работа още през август септември тази година. Те са три участъка Видин – Макреш; Макреш – Бела и третия пътен участък е пътен възел Бела - Ружинци идеята е в рамките на две години да бъде завършена тази магистрала. Паралелно с това стартира и отсечката Мездра - Ботевград това е един от най- натоварените участъци като идеята на правителството е да имаме добра инфраструктура, по която да се движим спокойно всички ние и представителите на бизнеса."
Другата важна тема, която Димитров засегна, беше завършването на избора на изпълнител за улица Индустриална в град Монтана, за която премиера Бойко Борисов с решение на МС отпусна допълнително 2,5 милиона лева. Ремонтната дейност на улицата е наложителна с цел по-добрата инфраструктура в Индустриалната зона на Монтана. Ремонта трябва да приключи до края на тази годината.
Втората тема, която бе засегната от Димитров бе, относно отминалите избори за европейски парламент. Областният координатор направи анализ в два аспекта.
"Логично и коректно е да направим анализа с предишните Евроизбори от 2014 г. тогава ние от ГЕРБ бяхме трета политическа сила с 8362 гласа, а в момента сме първа политическа сила с резултат от 15 383 гласа. Това е повишение с около 86%, като разликата с втората политическа сила БСП е 5051 гласа, а през 2014г. те бяха първа политическа сила с 7 200 гласа повече от ГЕРБ. Този резултат ме удовлетворява мен като областен координатор разбира се и ръководството на партията", категоричен бе Димитров. Той заяви още следното, че това е четвърти резултат в страната пред нас са само Благоевград, Хасково и Враца.

Дилян Димитров анализира и резултатите на областно ниво за отделните общини „В област Монтана мога да дам пример за община Брусарци тя е с отлични резултати 65% за ГЕРБ срещу 17% за БСП. Община Чипровци 53% за ГЕРБ срещу 19% за БСП. В другите общини като Лом, Якимово и Георги Дамянов с около 50% за ГЕРБ срещу БСП, които са едни също много добри резултати. В община Медковец за първи път печелим избори, ГЕРБ успяхме да победим БСП в Медковец.“

"Ние направихме една добра кампания срещнахме се с много хора, бяхме близо до хората и отчетохме един добър резултат. Този резултат не трябва да ни залъгва предстоят много важни местни избори тези местни избори са от по различно естество. Аз съм убеден, че ние трябва да продължим в същите темпове да запазим тези добри резултати и да спечелим безапелационно и местните избори. Изключително съм доволен от резултатите и искам да благодаря на общински ръководства, на общински съветници и кметовете на ГЕРБ и най – вече на хората, които винаги са били с нас и са ни подкрепят за да имаме такива добри резултати за област Монтана", сподели още Димитров.

Facebook коментари
Коментари (0)
Вход
Или

Моля проверете вашият имейл за да активирате профила.

Любими
Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

  • Нормално функциониране на сайтовете
    Не е зададено

    Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

    Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

    Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

  • За изпълнение на нашите услуги
    Не е зададено

    Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

    Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

  • За измерване
    Не е зададено

    Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

    Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

  • За подбор, доставка и отчитане на реклами
    Не е зададено

    Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

    Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

  • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
    Не е зададено

    Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

    Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

  • За персонализация и профилиране
    Не е зададено

    Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

    Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

  • По възложение и за проекти на трети страни
    Не е зададено

    При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

    Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

    За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

    За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

  • За Директен маркетинг
    Не е зададено

    За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.