НачалоКметски избориМарин Захариев в Златоград: Не се съмнявам в победата на 26 май на изборите

Марин Захариев в Златоград: Не се съмнявам в победата на 26 май на изборите

"На тези избори ние показваме какво реално сме направили. Точно на делата смятам, че трябва да се залага, когато очакваш победа. И аз не се съмнявам в победата, която предстои на 26 май", заяви в Златоград кандидатът за член на Европейския парламент Марин Захариев. Той проведе среща с жители на общината заедно с председателя на Парламентарната група на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова, с Недялко Славов – областен управител и общински ръководител на ГЕРБ в Златоград, и с кмета на общината Мирослав Янчев.

Според Захариев две са ключовите думи от изказването на Манфред Вебер на голямото събитие на ГЕРБ в арена „Армеец“ – уважение и солидарност. „Смятам, че той даде много силен знак за уважението, което е завоювало правителството с премиер Бойко Борисов, представителите на ГЕРБ в Народното събрание и в Европейския парламент.  Да си част от най-голямото семейство, от най-добрите, от победителите е много важно. И аз съм сигурен, че след изборите ще сме с много по-голяма тежест и като евродепутати, и като правителство, ако сме победители и сме мотивирали повече хора да гласуват“, посочи кандидатът за евродепутат.

По думите му коалицията на ГЕРБ със СДС се възприема много добре, защото те носят автентичната енергия от началото на демокрацията. „Златоград е страхотен пример, че европейската солидарност и доброто управление създадоха тази прекрасна среда за живеене. Виждате площада, парка, спортните съоръжения, санираните сгради, улиците, променените села и всеки ще си даде сметка за смисъла на европейската солидарност“, подчерта Марин Захариев.

По думите на д-р Дариткова  Златоград е по-различна от останалите общини с позитивната енергия, желанието да се твори добро, което обединява жителите й. Според нея с европейската солидарност променяме жизнената си среда, но и съзнанието ни трябва да се промени. „Демокрацията нищо не ни е отнела. Това, което тя ни дава, е отговорността да вземем в ръце своето бъдеще и да го определяме сами. А това става именно чрез активното ни участие на избори“, посочи председателят на групата на ГЕРБ в НС.

Целта според д-р Дариткова е да запазим стабилността. „Виждате, че два месеца народни представители от БСП, избрани с доверието на хората, не ходят на работа. Неизвестно къде са се изпокрили. Голяма част от тях не ги виждам активно да участват и в кампанията. Разпространяват само фалшиви новини и се стараят с подривни дейности да свалят законно избраното правителство. Такова незачитане на закона, конституцията и правовата държава не съм виждала у никоя друга партия досега“, подчерта тя.

Според Недялко Славов предстоящият вот не е просто избор на 17-те ни представители, които да изпратим в ЕП, те са своеобразен вот на доверие. „Разчитам Златоград да е една от общините с най-висока подкрепа за ГЕРБ в страната. И повярвайте, тези резултати ни дават силата да искаме по-голямо внимание към нашата общината“, посочи Славов.  Той допълни, че разчита на много висока избирателна активност.

Кметът Мирослав Янчев попита дали някой преди години си е представял, че Златоград ще бъде превърнат в това райско кътче, което е сега – достойно за гордост и в България, и в Европа.

„Това нямаше да е възможно без европейските средства. През последните няколко дни разбрах, че не всички намират връзка между себе си и Европейския съюз. А той има принос за всеки от нас поотделно. Ще каже някой: "Аз не съм взел пари от ЕС", но инсталациите към сметището в Мадан, които ще се изградят за около 9 млн. лв. - това е проект с европейско финансиране и всеки от нас е заинтересован да се реализира, за да не плащаме толкова скъпи такси. Освен това ще се погрижим по-добре за околната среда. Санираме сгради вече трета година благодарение на европейските средства. Стигнахме до почти 500 домакинства, сега предстои саниране за още 500. Това са само два примера за начина, по който ЕС влияе върху нас, а примерите са много“, подчерта градоначалникът и призова на 26 май да гласуваме с номер 12 в бюлетината.

Facebook коментари
Коментари (0)
Вход
Или

Моля проверете вашият имейл за да активирате профила.

Любими
Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

  • Нормално функциониране на сайтовете
    Не е зададено

    Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

    Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

    Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

  • За изпълнение на нашите услуги
    Не е зададено

    Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

    Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

  • За измерване
    Не е зададено

    Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

    Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

  • За подбор, доставка и отчитане на реклами
    Не е зададено

    Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

    Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

  • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
    Не е зададено

    Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

    Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

  • За персонализация и профилиране
    Не е зададено

    Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

    Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

  • По възложение и за проекти на трети страни
    Не е зададено

    При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

    Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

    За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

    За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

  • За Директен маркетинг
    Не е зададено

    За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.