НачалоКметски избориЛиляна Павлова: Трябва още много работа, за да постигнем желания успех

Лиляна Павлова: Трябва още много работа, за да постигнем желания успех

"Видин започна да се променя и това е благодарение на усилията на кмета, на правителството и на европейските фондове." Това заяви на среща с видинското гражданство в Спортната зала Лиляна Павлова, кандидат за евродепутат от ГЕРБ-СДС, предаде Радио "Фокус" - Видин.

Заедно с Лиляна Павлова в препълнената Спортна зала бе д-р Иво Ралчовски, също кандидат за евродепутат и председателят на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов. Предизборната среща започна с едночасов концерт на Ансамбъл „Дунав“. Срещата бе открита от народния представител от ГЕРБ Владимир Тошев. Според Лиляна Павлова от ГЕРБ си дават реална сметка за постигнатото, но заявяват, че имат още много какво да дадат.

„Трябва още много работа, за да постигнем желания успех. А, това е – достойни доходи, работни места, достойни пенсии, повече индустрия, за да бъде България още по-привлекателна и да бъде едно прекрасно място за живеене. Имаме прекрасни кметове и много добре работим с тях, трябва да ги подкрепим защото те са на място и познават най-добре проблемите на хората. В лицето на вашия народен представите Владимир Тошев имаме депутат, който е стожер на интересите на Видинския край“, каза Лиляна Павлова.

Тя посочи, че България вече е член на Европейския съюз вече 12 години, бюлетината на ГЕРБ е с номер 12, а победата, която ще извоюват на тези избори е 12-та.

„Институциите на Европейския съюз не са нещо много далечно. Те са част от нас, от българския живот. Всеки един закон, всяко нещо, което се обсъжда и приема и одобрява в Брюксел, касае всеки един от нас, касае нашето ежедневие. Всяко нещо, което се случва в Европейския съюз трябва да отчита нашите специфики и нашите проблеми. Но, за да се случва това трябва да има достойни хора, които познават България и знаят как да ги защитят, познават европейските институции и механизми. ГЕРБ членува в най-голямото политическо семейство в Европа – ЕНП. Това ни дава силата. Ние поемаме ангажимента в Европейския парламент да работим за повече регионална политика, повече европейски фондове, за повече инвестиции в селското стопанство и ние можем да го изпълним всичко това“, обясни Павлова.

Тя допълни, че като членове на Европейската народна партия депутатите от ГЕРБ-СДС ще имат съмишленици, ще имат мнозинство в този Европейски парламент. Според Павлова от ГЕРБ не дават голи обещания и техните ангажименти ще бъдат изпълнени.

„Вярваме, че България трябва да изпрати хора, знаещи, можещи и компетентни каквито са всички мои колеги от листата на ГЕРБ – СДС. Много ми е болно когато хулят държавата ми. Нямаме нужда някой да отиде там да хули държавата, да петни името на страната ни, да отблъсква инвеститори и да ни спират европейските фондове. Познавате ме като човек дълго време работил в областта на регионалната политика и познаващ добре проблемите“, каза Павлова.

Три са основните неща, които ще устояват ГЕРБ-СДС в Европейския парламент – повече средства за регионална политика за България, като тези средства да достигнат до 18 млрд. лева., но този път ще ги инвестират в по-малките населени места, за да намалят обезлюдяването в тях и да се подобри тяхната инфраструктура. „Благодарение на усилията на правителството за по-добри приходи в бюджета пътят Видин-Ботевград е ясен и твърд ангажимент. Изборът на изпълнител за първия участък от пътя ще се случи до дни, като вече се работи по отчуждаване по целия участък. Благодарение на тази инфраструктура бизнесът ще инвестира в региона, ще има повече работни места. "Това е важно за младите хора, които учат във Видинския филиал на Русенския университет ще останат във Видин, ще живеят и работят тук“, категорична бе Лиляна Павлова.

Facebook коментари
Коментари (0)
Вход
Или

Моля проверете вашият имейл за да активирате профила.

Любими
Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

  • Нормално функциониране на сайтовете
    Не е зададено

    Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

    Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

    Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

  • За изпълнение на нашите услуги
    Не е зададено

    Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

    Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

  • За измерване
    Не е зададено

    Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

    Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

  • За подбор, доставка и отчитане на реклами
    Не е зададено

    Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

    Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

  • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
    Не е зададено

    Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

    Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

  • За персонализация и профилиране
    Не е зададено

    Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

    Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

  • По възложение и за проекти на трети страни
    Не е зададено

    При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

    Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

    За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

    За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

  • За Директен маркетинг
    Не е зададено

    За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.