НачалоКметски избориИвелина Василева в Ловеч: Северна България е приоритет на това правителство

Ивелина Василева в Ловеч: Северна България е приоритет на това правителство

"Северна България е приоритет на това правителство. И сме тук с Николай Нанков - човекът, който заедно с премиера Бойко Борисов и с финансовия министър Владислав Горанов има най-значим принос за това." Това каза в Ловеч кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС за предстоящия вот на 26 май Ивелина Василева.

Тя и колегата й от листата Ева Майдел се срещнаха с членове, симпатизанти и приятели в залата на Драматичен театър, където бе представена листата. „За мен е чест да съм отново заедно с хората от Балкана с големи сърца. Целият ми политически и професионален живот е посветен на опазването на околната среда. Работили сме много заедно и имаме добър резултат - пет пречиствателни станции за отпадъчни води, регионално депо за отпадъци в Луковит и Ловеч. Ние, от ГЕРБ, винаги сме работили със съзнанието, че водената от нас политика преобразява населените места. И аз се гордея, че тази вечер съм в един красив европейски град“, каза още Ивелина Василева и напомни, че „БСП винаги когато са управлявали, водят страната до разруха“.

Форумът бе открит от областния координатор Николай Нанков, който заяви: „Правим всичко необходимо за това българите да остават тук, в България. Ние сме европейци. Това е нашата визия вече трети мандат. С премиера Борисов се стараем да създаваме среда за повишаване на стандарта на всички български граждани до средноевропейския – и като доходи, и като качество на живот, като инфраструктура, социални сфери-образование и здравеопазване, стабилност на финансовата система, сигурност. Едва ли в геополитически план в момента има по-сигурна страна от България – по отношение на мигранския натиск например. Убеден съм, че с общи усилия, онези които извеждат своята политическа кампания на клевети, на хулене и негативизъм, с плашенето на българския народ, ще претърпят поредната политическа загуба, а ГЕРБ ще се поздрави с 12-та изборна победа. Всички ние ще постигнем резултата, за който здраво се трудим, ще успеем на 26 май да се преборим и ще се поздравим с поредната убедителна победа над нашите опоненти за бъдещето на България, за нашето общо европейско бъдеще“.

При представянето на листата на ГЕРБ и СДС бе изтъкнат приносът на всеки един от нея. Областният лидер на СДС д-р Георги Митев подчерта: „Убеден съм в добрия резултат, с който ще се поздравим на 27 май, защото хората, които искаме да изпратим в Европарламента, хората в нашата листа - са най-подготвените. Вярвам и съм сигурен, че нашите представители в Европарламента ще спомогнат за успешното разрешаване на проблемите. Общото явяване на ПП ГЕРБ и СДС на тези избори е гаранция за успех. ПП ГЕРБ и СДС проявиха здрав разум и показаха пътя, по който трябва да се върви. А нашите представители ще работят така, че да се чувстваме горди, че сме българи“.

„Ние сме един екип, който вече 5 години на местно, национално и на европейско ниво отстоява българския интерес. Водим се от това, което гражданите на Ловеч и региона ни казват – независимо колко е малко населеното място и проблемът, който трябва да се разреши. Имаме своите резултати и знаем и вярваме, че можем много повече от нашите опоненти. Искаме една Европа, един ЕП, където нашите хора не говорят против нашата страна от трибуната на ЕП, не искат санкции за България. Вашият избор е важен - нека там да отидат хора, които имат доказан опит, знаят и могат и години наред са правили така вашият интерес да бъде защитен“, посочи на свой ред номер 4 в листата на ГЕРБ и СДС Ева Майдел.

Събитието, на което присъстваха и народните представители Иван Миховски и Калин Василев, както и всички общински ръководители на ГЕРБ от областта, завърши с категоричното - в листата на ПП ГЕРБ и СДС няма обвиняеми за пране на пари в особено големи размери, няма хора, източвали банки и фалирали държавата ни. В листата на ГЕРБ и СДС няма хора, участвали в разграбването на  България, няма недостойни и непочтени хора, чието родословно дърво да е свързано с най-мракобесните за България времена, оставили ни смразяващите спомени за лагерите Слънчев бряг и Белене, за Държавна сигурност с всичките й поделения! И хората знаят това, затова ние ще победим с номер 12 в бюлетината и заслужено ще спечелим 12-та победа за ГЕРБ!

Facebook коментари
Коментари (0)
Вход
Или

Моля проверете вашият имейл за да активирате профила.

Любими
Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

  • Нормално функциониране на сайтовете
    Не е зададено

    Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

    Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

    Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

  • За изпълнение на нашите услуги
    Не е зададено

    Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

    Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

  • За измерване
    Не е зададено

    Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

    Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

  • За подбор, доставка и отчитане на реклами
    Не е зададено

    Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

    Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

  • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
    Не е зададено

    Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

    Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

  • За персонализация и профилиране
    Не е зададено

    Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

    Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

  • По възложение и за проекти на трети страни
    Не е зададено

    При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

    Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

    За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

    За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

  • За Директен маркетинг
    Не е зададено

    За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.