Сайта се продава. Направете запитване!!!

Единна народна партия

Основана на: 1 Март 2007 г.
Единна народна партия
Членове на Единна народна партия
Основна Информация Ние вярваме в силата на истината! Знаем, че за да бъдем по-богати, трябва да работим повече. Знаем, че държавата се нуждае от дълбока реформа и коренна промяна в стила и компетентността на управление. Нашата управленска култура е изградена върху ясни морални норми и твърди принципи: гражданите трябва да знаят истината за света, в който живеят; разходът на публични средства трябва да бъде изцяло прозрачен; гражданите имат право на пълен контрол и последна дума чрез всички средства на демокрацията.

Вярваме в действието! В свят на непрекъснати промени, бъдещето се гради не с добри намерения, а с адекватни действия. Старите рецепти са изживели времето си. Предимства днес са само резултатите.

Вярваме в демокрацията! Убедени сме, че съвършенството на демократичната система е постижимо. То зависи от волята на политиците и от общото ни съзнание, че личната ни съдба е в нашите собствени ръце. Ако гражданите се отказват от собствените си права, никоя държава и никоя институция не може да ги гарантира.

Управлението на държавата трябва да има главна цел: хората да бъдат щастливи. За това е необходимо да бъдат удовлетворени потребностите от добър стандарт на живот, от съпричастност и справедливост, от успех и признание. Право на това имат всички, независимо от пола, възрастта, произхода или физическото им състояние.

Добрата социална политика е тази, която гарантира пълна и безусловна закрила на децата, хората с увреждания и възрастните. Тя стимулира всички останали за труд в рамките на техните способности и амбиции.

Последни Новини от ПП Единна народна партия

Може ли проблемите да се решат със стачни действия?
Видео клипове
no videos
Последни теми от форума Добави нова тема
Заглавие Отговори Започната от Видяна Последна публикация

Все още няма теми. Бъди първи.

Добави нова тема